21 Ocak 2011 Cuma

Ben Buldum Etkinliği-4

31-) Çilek Aromalı Marshmallow ile Küçün Pastacıklar ismi bile yeter. Tarif için hiç zaman kaybetmeden  sevgili Nar Çiçeği' nin bloğunu ziyaret edin derim. Katılım için çok teşekkür ederim. Fikrine sağlık arkadaşım.





32-) Lahana sarmasını'na hepimiz bayılırız eminim ama bu değişik lahana sarması.  Nasıl mı ? Öğrenmek için Aslı Gibisi Yok adresini ziyaret etmeniz yeterli. Katılım için teşekkür ederim. Fikrine sğlık arkadaşım.

 33-)Pasta yemeğe bayılıyorum. Değişik pastalar tatmak tam bir zevk benim için sizde değişik bir tarif ararsanız Papatya 68 'in bloğunu ziyaret edin derim. Katılım için teşekkürler. Fikrine sağlık arkadaşım. 



34-)Lavaştan değişik birşeyler yapmak isterseniz lahmacun halini deneyebilirsiniz. Tarif için Casminella' nın  bloğunu ziyaret etmeniz yeterli. Katılım için teşekkür ederim. Fikrine sağlık arkadaşım.



35-) Lavaştan yapılacak tariflere devam sırada pizza var. Lavaştan sadece dürüm yapmaya son. Casminella katılım için teşekkürler. Fikrine sağlık arkadaşım.



36-)Ve Lavaştan Sucuklu Pizza var sırada. Casminella fikrine sağlık canım. Katılım için teşekkürler.





37-) Portakal Soslu Balkabaklı İrmik var sırada. Görüntü çok güzel tadını merak ediyorsanız Mutfakta 1 İnci 'nin bloğunu ziyaret edebilirsiniz. Katılım için teşekkürler. Fikrine sağlık arkadaşım.



38-) Tahinli Cevizli Milföy yermisiniz? İçeriği dışında şekli de çok enteresan olmuş. Tahin sizinde vazgeçilmezlerinizdense Yedim Yedim Uyudum bloğunu ziyaret edin derim. Katılım için teşekkürler. Fikrine sağlık arkadaşım.





39-) Salataları ile etkinliğe güzel bir renk katan Ebruli Yemek Tarifleri 'n den bir salata tarifi daha var sırada. Salata severler '' Domates Soslu Kısır''  tarifini almalısınız.Katılım için teşekkür ederim. Fikrine sağlık arkadaşım.


 40-) Sütlü Tatlıları seviyorsanız birde Narlı Tatlı denemelisiniz. Diyalog Yemekleri  bloğunu ziyaret edebilirsiniz. Katılım için teşekkür ederim. Fikrine sağlık arkadaşım.
 
 

8 yorum:

  1. Ben de bu akşam sebzeli palamut tarifi uydurdum. Tadı çok hoşuma gittiği için yollamak istiyorum etkinliğine. Yarın sabah 9da bloğumda yayında olacak inşallah. Saatini ayarladım.
    Kolay gelsin :)
    http://humeyraninyeri.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. ay hepsi cok guzel, hepsine bakacagim, bu arada benden de bir tarif gelebilir her an :))

    YanıtlaSil
  3. gerçekten harika şeyler var.denenecek çok tarif birikti çok:)

    YanıtlaSil
  4. salyalarımı silmekle meşgulüm yorumu daha sonra yazarım

    YanıtlaSil
  5. Canım bir tarif daha yolluyorum, bloğuma uğrar alırsan sevinirim, ellerine sağlık...

    http://casminella.blogspot.com/2011/01/kucuk-sekerlerin-yapilisi.html

    YanıtlaSil
  6. hmmm. hepsi nefis :) etkinlik için teşekküeler estergonyeşil :)

    YanıtlaSil
  7. ben buldum tarifimi yayınladım alabilirsin arkadaşım.kolay gelsin.sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba tarifler süper. benimde bir Mandalinalı Havuçlu kek Tarifim var uğrayıp alabilirmisin canım? Başarılar Dilerim..

    YanıtlaSil

Yorum blogcuyu hep mutlu eder. Beni mutlu ettiğiniz için şimdiden teşekkürler...