2 Şubat 2011 Çarşamba

Ben Buldum Etkinlik Tarifleri-8

71-)  Aperatif tarifleri seven herkesin bayılacağı Çiçek Salam sofralarda da çok şık bir sunum olacaktır. Cafe Gusto için Tık Tık katılım için teşekkürler. Fikrine sağlık canım.

72-)Kıymalı Cevizli Sahan Yumurta doyurucu bir sabah kahvaltısı için süper bir tarif. Hasretli Lezzetler bloğundan tarife ulaşabilirsiniz. Katılım için teşekkürler. Fikrine sağlık.




73-) Elma Sirkeli Kırmızı Lahana Salatası var sırada. Salata severler için bulmuş Hasretli Lezzetler. Katılım için teşekkürler. Fikrine sağlık.



74-) İrmikli Çokomel Tatlısı var sırada tarif için Hasretli Lezzetler bloğunu ziyaret edebilirsiniz.Katılım için teşekkürler. Fikrine sağlık.



75-) Mantarlı makarna Sarığı  eğlenceli bir yemek tarif için Benim Lezzetlerim  bloğunu ziyaret edebilirsiniz. Katılım için teşekkürler. Fikrine sağlık.



76-) Yoğurtlu Brokoli çok sağlıklı tarifi Benim Lezzetlerim bloğunda bulabilirsiniz. Katılım için teşekkürler. Fikrine Sağlık.



77-) Kestane Şekerli Mini Pastacıklar var sırada. Benim Lezzetlerim bloğundan tarife ulaşabilirsiniz. katılım için teşekkürler. Fikrine sağlık.



78-) Sağlıklı bir çorba Enginarlı Sebze Çorbası tarif için Benim Lezzetlerim bloğunu ziyaret edebilirsiniz. Katılım için teşekkürler.Fikrine sağlık.



79-) Artık dışarıdan nugget almaya gerek yok evde nasıl yapılır  Benim Lezzetlerim bulmuş.Tavuk köftesi ve sosu için bloğu ziyaret edin.  Katılım için teşekkürler. Fikrine Sağlık.



80-)Değişik bir tuzlu kek var şimdi tarif için Benim Lezzeterim bloğunu ziyaret edebilirsiniz. Katılım için teşekkürler. Fikrine sağlık.

3 yorum:

  1. hepsi çok güzeller resimlere bakmak bile yetiyor insana sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşım, rica ederim, teşekküre gerek yok. Sen sağol böyle bir etkinlik için. Bunca milyonlarca tarif dünya üzerinde böyle böyle çıkmış belli ki..Birileri bula bula:)) Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. selam canım harika bir etkinlik oldu bayıldım ben bu buluşlara tüm "ben buldum" diyenlerin ellerine ve fikirlerine sağlık
    seninde eline fikrine sağlık süper tarifler var denemek istiyoruuuum:)
    tariflerimi yayınladığın için de ayrıca teşekkürler
    sağlıkla kal

    YanıtlaSil

Yorum blogcuyu hep mutlu eder. Beni mutlu ettiğiniz için şimdiden teşekkürler...