24 Nisan 2013 Çarşamba

Ben Buldum Etkinliği 3. Bölüm 2. Kısım :)

Yayınlamaya devam ve ben hala hastayım ve hala çok yorgunum. Bahçem, pasta denemelerim, kurabiye denemelerim vs vs vs o kadar çok işim var ki. Çok fazla tarif gelmedi bende herkese iletemedim ulaşamadım sanıyorum. Blogger arkadaşlarınıza duyurursanız çok sevinirim. 

Bloggerlara gelen yorumları okumaya bayılıyorum ve oradan yeni bloglar tanımayı bu gezmelerin sonucu tanıdığım bloglardan biri Yeni Mutfak iki tane birden tarif göndermiş. Çubuk Patates özellikle davet sofraları için denenmeli. Bloğunda bu ve daha bir sürü tarifi bulmak mümkün. 



İkinci tarif Yoğurtlu Pırasa Salatası gerçekten enteresan denenmeli.
Kendisine katılımı için çok teşekkür ederim. Fikrine sağlık...


Sırada adı ile münhasır bir blog var Lezzetli Sanatlar resimden anlaşılacağı üzere çok şık sunumları var. Bu şık lezzetler için bloğunu ziyaret edebilirsiniz. Kendisine katılı için teşekkür ederim. 
Fikrine sağlık


Şimdi çocukların çok seveceği daha doğrusu Bademle Buduk 'un kızının Süt çorbası yada Mantar Çorbası var. Çocuğu olanlar için denenmeli bir çocuğun onayını aldığına göre beğenileceği kesin. Bloğunda daha bir sürü tarif bulabilirsiniz. 
Katılım için çok teşekkür ederim. Fikrine sağlık...


Benim kesin deneyeceğim bir tarif var sırada. Banu ile Şımartan Tatlar çok güzel bir görünümü olan Tahinli Susamlı Çikolatalı Cevizli Kurabiye var. Bu kadar malzemenin bir arada olduğu kurabiyenin tarifi ve daha bir çok güzel tarif için bloğunu ziyaret edebilirsiniz.
Katılım için çok teşekkür ederim. Fikrine sağlık...



Yemek bloglarının en güzellerinden olan İnci İle Dünden Bu Güne' nin daha önce bloğunda görüp denediğim ve çok beğendiğim  Tortilla Lavaş Lahmacunları var. Bloğunu hala ziyaret etmediyseniz kesin hemen bloğun ismine tıklayın. İki tarifle birden katılmış.



İkinci tarifi geleneksel bir tat Kaşar Peynirli Hodan var. Hiç yemedim hatta görmedim ama ben değişik geleneksel tatları denemeyi çok seviyorum. Sizde seviyorsanız bloğunda tarifi mevcut. Katılım için kendisine çok teşekkür ediyorum. Fikrine sağlık...



Kışın bittiği ve Portakalın son demlerini yaşadığı bu günlerde deneyebileceğiniz görüntüsünden anladığım üzere yumoş yumoş bir pasta var. Portakallı pasta ile katılmış Selda'nın Mutfak Defteri bloğunu yeni tanıdım ve çok beğendim. Sizde tariflerine ve güzel bloğuna ulaşmak isterseniz ismin üzerine tıklayabilirsiniz.
Katılım için kendisine çok teşekkür ediyorum. Fikrine sağlık...



Bu bölümün son tarifi Asuman'la dan Un Kurabiyesi Antep Fıstığı Ezmeli  benim gibi un kurabiyesininde yeri ayrıdır diyorsanız bu değişik tarif ve daha bir çok tarif için bloğunu ziyaret edebilirsiniz. Katılımı için kendisine çok teşekkür ederim. Fikrine Sağlık...


11 yorum:

  1. çok güzel, katıldığım için çok mutluyum :)

    YanıtlaSil
  2. hepsi birbirinden güzel...
    hangisine bakacağıma şaşırdım :)
    emeği geçenlerin ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  3. sitemde tarif var canım.alırsan sevinirim.sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. lezzetli sanatlar, senin gül tatlını deneyeceğim

    YanıtlaSil
  5. Güzel blog !!! Kolay gelsin

    YanıtlaSil
  6. Ayy ayy hünerli arkadaşlarım neler neler yapmış katılan arkadaşların ve senin emeğine sağlık canım. sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. yeniden böyle bir post yazarsan hazırlıklı olmak için yeni icatlar arayışındayım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen hazırlan daha uzun zaman var etkinliğin bitmesine :)

      Sil
  8. CANIMCIM.. KOLAYLIKLAR VE ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORM.. TARİFİM VAR SENİN İÇİN SIRF SENİN İÇİN.. :) SEVGİLER... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolll en kısa sürede yayınlayacağımmm sırf benimm için amaaa herkese yayınlayalım ne dersin ;) :)))

      Sil
  9. Sevgili Arkadasim,senin icin güzel bir tarif yayinladim,istedigin zaman gelip alabilirsin.
    Kolayliklar diliyorum,güzel bir haftasonu gecirmen dilegiyle sevgiyle ve dostca kal...

    YanıtlaSil

Yorum blogcuyu hep mutlu eder. Beni mutlu ettiğiniz için şimdiden teşekkürler...