29 Aralık 2013 Pazar

Tereyağlı Bürüksel Lahanası


Herhalde eşimin severek yediği tek sebze bürüksel lahanası bu sebeple eve sık sık alıp yapmaya çalışıyorum. Kuzu tarifimi daha önce vermiştim. Buradan ulaşabilirsiniz.

Bir paket Bürüksel Lahanası
1 kaşık tereyağ
Tuz 

Bürüksel lahanasını tuzlu suda10 dk kadar haşlıyoruz. Daha sonra süzüyoruz ve aynı tencerede suyunu biraz çektirip tereyağında çeviriyoruz. Çok basit bir tarif ama tadı enfes tavsiye ederim.



1 yorum:

  1. Merhabalar,
    Blogunuza internette yemek tarifleri ararken rastladım. Öncelikle çok tebrik ediyorum, blogunuzu inceledim, tarifleriniz hem çok leziz, hem de yapımı gayet kolay görünüyor. :) Uygun bir zamanınızda yeni açılan yemek tarifleri arama motorumuz Tarifbul‘a bir göz atabilirseniz çok sevinirim. İsterseniz siz de En İyi Tarif Blogları kısmımızda tariflerinizi sergileyebilirsiniz. Merak ettiklerinize SSS’den bakabilir veya bana mail atabilirsiniz. Görüşmek dileğiyle.

    YanıtlaSil

Yorum blogcuyu hep mutlu eder. Beni mutlu ettiğiniz için şimdiden teşekkürler...