27 Nisan 2010 Salı

Eskileri Değerlendirelim Yarışması

Beyaz Sepetim Arkadaşımın hazırladığı bu yarışma evde her zaman üretme halinde olan kadınların ortaya çıkarttığı güzellikleri paylaşmak adına daha çok gerçekten çok güzel şeyler çıkmış ortaya bende adayım ama çok beğendiğim şeyler arasından kime oy vereceğimi hala bilemiyorum:) Sizlerde katılmak isterseniz acele etmeniz lazım çünkü sadece 3 gün kalmış. Sitesini ziyaret edip yarışmada birinci olacak kişiye de oy verebilirsinizi 3 günün sonunda.
Sizlerden de çok güzel şeyler çıkacağını biliyorum. Bu sebeple üzülmeyin yetişemezseniz yarışmanın devamı gelecek.Beyaz Sepetimi takip etmeye devam edin. 

4 yorum:

  1. Merhabalar, yorumunuza cok tesekkür ediyorum... Su eskileri degerlendirme yarismasina ben de katilmak isterdim dogrusu... Belki bir dahakine... Bu arada cheesecake icin mascarpon sart degil, philadelphia ile de yapabilirsiniz... Sadece "bana göre" Mascarpon biraz daha yagli ve lezzetli,,, Sevgilerimle, kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  2. sevgili arkadaşım güzel yazın ve desteğin için çok teşekkürler. inş hep güzel günlerde dostluklarımızın pekişmesi ümidiyle.
    bannırı sana söylemeyi unuttum özür dilerim. arkadaşım sağ üstteki bannır resmini sol tuşla bilgisayarına kaydedip. kumanda panali yerleşim gaget ekle. resim ekle den girip resmi sonra bağlantı ile koyabilirsin diyçekdim. html kodunu çıkaramadım .kusura bakma geç oldu.
    inş daha çok yarışmalarda buluşalım.

    YanıtlaSil
  3. Paylaşım için sağolasın arkadaşım. Gerçekten güzel bir yarışma. Güzel şeyler çıkmış ortaya. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. hi, new to the site, thanks.

    YanıtlaSil

Yorum blogcuyu hep mutlu eder. Beni mutlu ettiğiniz için şimdiden teşekkürler...