30 Ocak 2010 Cumartesi

En Sadık Dost HACHİKO: Bir Köpeğin Hikayesi

 

Richard Geer başrol gibi görünse de aslında Hachi başrolde. Bir köpeğin ne kadar sadık olduğunun hikayesi. Yaşanmış bir hikaye'ye sahip Hachi ağlama garantili bir film. Yanınıza mendilinizi alın ve seyreyleyin sevgi ve sadakati.Akita  inu diye aratırsanız köpeklerin güzelliklerini görebilirsiniz. Ben bahçeli bir eve geçer geçmez kesin sahipleneceğim bir arkadaş.

7 yorum:

  1. GökTürk Asena31.01.2010 00:05

    Beni hayatımda ilk kez ağlatan film;) En sadık dostumuzun yüreklere dokunan hikayesi, insanların sadakati mi yoksa en sadık dostumuzun sadakati mi? İzleyin karar verin, bu film en sert mizaçlı kişiyi bile çok derin düşüncelere sevk ediyor. Hayatın ne kadar kısa ve değerli olduğunu bir kez daha hatırlamak için ailece izleyin. Gerçek bir hikayeden esinlenilen Hachiko'nun büstü bugün Japonya'da bulunmaktadır. Akita inu cinsini bilenler bilir. Güzelliğinin yanında, kusursuz derecede akıllı ve çok güçlü bir cinstir. Japonya'da çok önemli bir yere sahiptirler ve Japon aslanı adı ile de bilinirler.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, ziyaretin icin cok tesekkur ediyorum. Hollandadan sevgiler!!

    YanıtlaSil
  3. bende ziyaretiniz için teşekkür ediyorum ...
    daha sık görüşmek üzere yine beklerim ..
    sevgiyle kalın ..

    YanıtlaSil
  4. ahh ahh köpekciklerin hangisi sadık değildir kii ben kaybettim ikisinide öldüler bu filmi izlemeliyimm...

    YanıtlaSil
  5. kesin izlemeliyim...bana ugra mimlendin...sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Merhaba az önce izledım bende ve gözyaşlarına boğuldum heleki köpeğimin ölümünden sonra bu tarz filmlere 2 kat gözyaş döküyorum..daha cok etkilıyor benı bu tarz fılmler... Bunun kadar güzel bir film daha izlemek istersenız o da gercek bı hıkayeden alınmış adı ' KUTUP MACERASI'hala izlemedıysenız çok sey kaçırıyorsunuz..

    YanıtlaSil
  7. Kutup Macerasını izlemezmiyim nasıl güzel bir filmdi. Bizde Husky cinsi köpeğimizi kaybettik evvelki sene çok daha dokunuyor gerçekten bu tarz filmler artık...

    YanıtlaSil

Yorum blogcuyu hep mutlu eder. Beni mutlu ettiğiniz için şimdiden teşekkürler...